Kulit Putih Natural Dengan Daun Camelia

Kulit putih natural Indonezia obsesie unele femei care cred că alb este mult mai atractiv , nu pe deplin considerat bun . Chiar și așa , este femeile naturale din Indonezia au posibilitatea de a alege pentru a avea pielea albă , deși în alte părți ale pământului bronz este ceva care este exotic și frumos . Dacă din cauza unui mit eronate , obsesia continuă , și atacul de produse pencerahpun anima în continuare produse de frumusete .

În general funcția iluminator fata este de a inhiba acțiuneatirozinazei enzimei în formarea melaninei , astfel încât să apară nici excesiv . Albire stimulează , de asemenea, formarea de culoare mai deschisa , deci sperăm că pielea va arata curat și luminos . Țineți minte că fiecare persoană are o distribuție diferită de pigment , culoarea pielii de fiecare persoană poate fi vazut pe piept sau brațului interior superior . Deci, nu se poate albi albire de muncă de 100 % .

Există multe beneficii care pot fi utilizate ca ingredient natural care poate reduceformarea de melanina , și anume Camellia Leaf conținute în Bazine alb Naturals frumusețe ™ . Astfel de materiale va ajuta la a face pielea să apară alb strălucitor eliminate prin utilizarea de beneficii . Camellia Leaf conțin ingrediente care sunt cunoscute pentru a reduce formarea de melanina face ca pielea pentru a întuneca . Un lucru trebuie să știm , este nevoie de aportul de antioxidanti pentru a ne proteja de efectele nocive ale poluării și piele kusamnya din cauza lumina directă a soarelui .

Despre privilegii și beneficii frunze Camellia , instituții de specialitate Științe indoneziene ( Lipi ) , Prof. . DR . Enny Sudarmonowati explică , “conținutul de polifenoli conținuți în frunze Camellia este foarte diversă printre catechina sau epigalocatechina – 3 – Galates -au dovedit a inhiba formarea de melanina dinpiele servește ca o funcție de ser antioxidant decât vitamina C și E ”

Potrivit acestuia , studiul a relevat , de asemenea, conținutul de Camellia Leaf demonstrat de a imbunatati femeile generale de calitate a pielii . Extract de frunze de Camellia funcționează în piele pentru a opri culoarea plictisitoare a sursei . Aceste ingrediente cu vitamine B3 conținute în Iazuri alb frumusețe Naturals ™ muncă dublă . Pe lângă antioxidanți frunze Camellia asemenea, reduceformarea de melanina dinsuprafața pielii , reducând astfel pielea și să-l strălucitor alb opac și roși .

Are loc în zona de izvor de Grand Indonezia Shopping Town ( 1/6 ) și , mai recent lansare de produs a avut loc Bazine . Cu această ocazie `s Pond a introdus , de asemenea, ambasador de brand pentru albi Naturals Pond lui , Pevita Pearce . Seria de alb Naturals de produse pentru albirea fata Pond este prezent în spuma faciala Crema de zi și de noapte de tratament . În cooperare cu Sanctum Kenko expert reflexoterapie , a iazului introduce masaj facial pentru a relaxa muschii fetei si imbunatateste circulatia sangelui .

Mișcări specifice ale feței ajută, de asemenea endorfine de presă care pot face fata arata mai luminos si mai proaspat , aceasta tehnica , de asemenea, ajută la strângeți fata si reduce ridurile . Rulează de la șase/1-06/05/2011 , Pond `s Natural Spa Facial a avut loc în zona Fountain de Grand Indonezia , în urma Bandung , Yogyakarta și Surabaya , în iulie 2011 mai târziu

Advertisements
This entry was posted in Beauty and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s