manfaat buah naga untuk kesehatan

Manfaat buah naga untuk kesehatan Een van de stukken zijn zeer beroemd deze dagen is rood fruit . Het fruit dat afkomstig is van Papua heeft vele voordelen voor de behandeling van diverse chronische ziekten . Het is ook beschreven in http://www.deherba.com . Werkzaamheid van medicinale planten , onder andere :

1 . AIDS
Het HIV-virus ( humaan immunodeficiëntie virus ) , dat uiteindelijk zal leiden tot aids ( verworven immunodeficiënte syndroom) , een aanval op het menselijk lichaam immuunsysteem wordt zwak of ontbreekt. Daarnaast virus verzwakt het menselijke immuunsysteem zodat het lichaam vatbaar voor andere ziekten . Stoffen in deze vrucht zijn vitamine E en beta – caroteen wordt verondersteld mamopu het menselijke immuunsysteem , dat een belangrijke peneyebab mensen met HIV / AIDS werd verbeteren.

2 . Beroerte en hoge bloeddruk
De tweede oorzaak van deze ziekte is het hart dat het bloed te snel pompen bloed zuurstoftekort , Drah vaatvernauwing enzovoort . Tocoferol in rood fruit gewassen kunnen het bloed verdunnen en verbetering van het systeem werkende lever , zodat de bloedstroom wordt glad en normaal.

3 . Kanker en Tumor
Bovendien http://www.buah – merah.info ook op dat de ziekte wordt veroorzaakt door onregelmatigheden van hormonen in het lichaam kan ook worden behandeld met dragon fruit . Tocoferol en beta – caroteen gehalte van de relatief hoge inibisa maken planten produceren antioxidanten zijn die verhinderen of althans onderdrukken de groei van kankercellen en herstellen van beschadigde weefsels.

4 . urinezuur
Urinezuur treedt op omdat de lever niet goed functioneert berjaln . Rood fruit kan genezen jicht helpen door middel van verdunnen en verbeteren van de bloedtoevoer naar de lever is het systeem ook beter werken .

Advertisements
This entry was posted in Kesehatan and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s